Onze bijdrage aan 'De Grote Tuinverbouwing'

Op 25 januari 2019 waren wij bij de opnames van 'De Grote Tuinverbouwing' voor de uitzending van 16 februari. Wij hebben in opdracht van Suzanne van der Hoeve, interieurstylist bij het programma, in een woonhuis in Rosmalen een wand in de woonkamer behangen met een door haar bestelde behangprint van BN Wallcovering.


Ontvangst door de productie

's Morgens om half 9 meldden wij ons op het betreffende adres in Rosmalen bij de productie van het programma. Een vriendelijk, toegankelijk jong team die goed voorbereidt de dag starten.


Fase 1 wordt gefilmd

Het filmen gaat beginnen. Hoe wordt de wand voorbewerkt en hoe gaat de eerst baan op de muur.

Wat gaan we doen?

Eerst maar eens even uitpakken van het door Suzanne bestelde behang en kijken wat precies het plan is van vandaag.


Fase 2 de voortgang

Vervolgens werk ik verder en worden er eerst wat andere activiteiten gefilmd. Nu is het belangrijk dat de finishing touch nog op beeld komt dus tussentijds werken we rustig verder zonder camera.

Werkoverleg

De print blijkt te groot voor op de wand waar hij geplaatst moet worden dus er moet bijgesneden worden. We overleggen even hoe de print het best op maat gemaakt kan worden met Suzanne.


Fase 3 de finishing touch

De laatste baan gaat er op, kan iemand de regiseur en de cameraman roepen? Even de belichting goed zetten, nog een paar mooie shots schieten en het zit er al weer op.