Over ons

Smarius BV staat voor ruim 30 jaar ervaring in behangen en schilderen in de breedste zin van het woord. Met een team van ervaren specialisten zijn wij dagelijks voor onze opdrachtgevers werkzaam door heel Nederland. Van grote projecten als nieuwbouwwijken, ziekenhuizen, bedrijfspanden, horecazaken en zorginstellingen tot particuliere projecten al dan niet in opdracht van interieurarchitecten of direct voor de particuliere opdrachtgever zelf.

Wij hebben brede ervaring op het gebied van alle soorten wandafwerking. We zijn gespecialiseerd in het verwerken van de meest exclusieve behangsoorten van alle gerenomeerde merken. Ook hebben wij veel ervaring in het verwerken van luxe fotobehang op kleine maar vooral ook hele grote fotowanden. Het behang wordt volledig op maat gemaakt voor uw project. Op onze projectenpagina met fotobehang vindt u vele voorbeelden en inspiratie. Bent u geïnteresseerd dan vindt u hier de specificaties waaraan de foto's moeten voldoen.

Ons doel is tevreden klanten. Dit bereiken wij enerzijds door het leveren van hoogwaardige kwaliteit maar vooral ook door het maken én nakomen van duidelijke afspraken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch of per email contact met ons op. U vindt de betreffende gegevens op de contactpagina .

Foto behang

Wij zijn gespecialiseerd in fotobehang wat voor u op maat gemaakt wordt voor grote en kleine projecten.

Luxe behang

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van exclusieve en luxe behangsoorten en ingewikkelde patronen.