Foto behang projecten

Op deze pagina vindt u foto's van bijzondere behang projecten die wij voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Bijzonder omdat er gewerkt wordt met luxe behangsoorten van gerenomeerde merken in het hogere segment, en/of bijzonder omdat het luxe winkelpanden of bedrijfspanden betreft waar we met ingewikkelde dessins, prints of bijzondere materialen mochten werken. Je ziet hier bijvoorbeeld het project van het crematorium waar het behang gemaakt was van een viltmateriaal met een bijzonder patroon. Of het project bij de Butler Academy waar we heuse olieverfdoeken op linnen tegen de wand hebben behangen. Wij hebben veel ervaring met het verwerken van bijzondere materialen en print en gaan niet snel een uitdaging uit de weg.

Way2Web Utrecht

In het bedrijfspand van Way2Web in Utrecht hebben we de afgelopen weken twee mooie foto behang wanden geappliceerd.

Particuliere woning in Nijmegen

In opdracht van de Kleurmeesters hebben we een mooie fotobehangwand in een particuliere woning in Nijmegen gemaakt.

Way2Web Utrecht

In het bedrijfspand van Way2Web in Utrecht hebben we de afgelopen weken twee mooie foto behang wanden geappliceerd.

Particuliere woning in Nijmegen

In opdracht van de Kleurmeesters hebben we een mooie fotobehangwand in een particuliere woning in Nijmegen gemaakt.

Van der Valk Urmond

Deze lange fotowand in zwart/wit is in één deel bedrukt en aangebracht. Het betreft een gang/verkeersruimte bij Van der Valk in Urmond.

Kantoorpand Andriessen & Partners

Bij Andriessen & Partners te Rotterdam hebben we 2 verschillende visuals geplaatst op meerdere wanden in de kantoren en in de vergaderruimte.

Zorgcomplex

Deze fotowand van maar liefst 11 meter lang is in één deel bedrukt en aangebracht zoals je kunt zien. Het betreft een gang/verkeersruimte in een zorgcomplex in Helmond.

Kinderdagverblijf

Deze fotowand is behangen in banen in de spreekruimte van het kinderdagverblijf in Eersel. Het betreft een exclusief fotobehang wat voor de klant op maat gemaakt is.

Scheper Ziekenhuis te Emmen

In het Scheper Ziekenhuis te Emmen hebben wij bij de poliklinieken meerdere behandelruimtes en gangen voorzien van een op maat gemaakt fotobehang.

Scheper Ziekenhuis te Emmen

De verschillende vormen en maten zijn speciaal voor de betreffende ruimtes ontworpen en op maat gedrukt. Waardoor het een soort schilderijen op de muur zijn geworden.

Biologielokalen van een school

Deze fotowanden zijn in één deel (per wand) bedrukt en aangebracht in de biologielokalen van een middelbare school in Gieten.


Mecc in Maastricht

Deze fotowand hebben wij behangen in de ontvangstruimte/ bedrijfsrestaurant van het Mecc in Maastricht. Deze fotowand is gemaakt van projectvinyl, die we kunnen laten produceren met een maximale hoogte van 5 meter tot een lengte van 50 meter.

Van der Valk

Deze fotowand hebben wij geplaatst in de kinderspeelruimte van Van der Valk in Urmond. Het betreft een fotowand die in één deel gedrukt en bevestigd is.

Keuken van een particulier woonhuis

Voor deze keuken hebben we, de door een professionele fotograaf gemaakte foto van de kinderen, op behang laten drukken en bij de opdrachtgever op de muur geplaatst. Zo kunnen wij ieder orgineel idee omzetten naar een mooie persoonlijke wanddecoratie.

Particulier woonhuis

Fotowanden in keuken/zitkamer en slaapkamer. De foto's zijn door de klant uitgezocht. Wij hebben het fotobehang in hun opdracht laten produceren en op alle wanden aangebracht.

Particulier woonhuis

Onderstaand de foto's van een van de slaapkamers in het particuliere woonhuis.

Hockeyclub

Voor Hockeyclub Berkel-Enschot hebben wij een op maat gemaakte wanddecoratie laten drukken met foto's van alle teams uit seizoen 2013 en 2014. Een feestelijke wanddecoratie ter ere van het 40-jarig jubileum van de club.

Nieuwbouwpand VVB Husan Tilburg

In het nieuwbouwpand van verfgroothandel VVB in Tilburg hebben wij alle presentatieruimtes en spreekruimtes voorzien van diverse visuals/renovlies en magneetbehang.

Wanden bedrijfpand

Bij een groothandel in levensmiddelen in Venlo hebben wij in de bedrijfsruimten fotowanden met visuals van hun eigen merken verzorgd.