Luxe behang projecten

Op deze pagina vindt u foto's van bijzondere behang projecten die wij voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Bijzonder omdat er gewerkt wordt met luxe behangsoorten van gerenommeerde merken in het hogere segment, en/of bijzonder omdat het luxe winkelpanden of bedrijfspanden betreft waar we met ingewikkelde dessins, prints of bijzondere materialen mochten werken. Je ziet hier bijvoorbeeld het project van het crematorium in Breda waar het behang gemaakt was van een wolvilt met een bijzonder en ingewikkeld patroon. Of het project bij The International Butler Academy waar we heuse olieverfdoeken op linnen tegen de wand hebben behangen. Wij hebben veel ervaring met het verwerken van bijzondere materialen en dessins en gaan niet snel een uitdaging uit de weg.

Designbehang restyling slaapkamer

Bij de restyling van een bovenverdieping van een particuliere woning plaatsten wij deze visual in de slaapkamer.

Luxe behang in particuliere woning

In deze particuliere woning hebben wij meerdere wanden opgesierd met verschillende soorten luxe behang met mooie structuren.

Designbehang Daisy James

In opdracht van Cocon Interior uit Oisterwijk plaatsten wij dit designbehang van Daisy James in een particulier woonhuis in Veldhoven.

Structuurbehang

Dit bijzondere 3D behang van Arte Enigma geeft in het bedrijfspand van Too Build in Nuenen de ruimte een bijzondere sfeer en een perfecte akoestiek.

Kurk wanddecoratie particuliere woning

Deze bijzondere kurk wanddecoratie is geplaatst in een particuliere woning. Het betreft echt kurk van het merk Elites.


3D behang van Arte Enigma

Dit bijzondere 3D behang van Arte Enigma geeft in het bedrijfspand van Too Build in Nuenen de ruimte een bijzondere sfeer en een perfecte akoestiek.

Mooie wanddecoratie in particuliere woning

In een particuliere woning hebben we meerdere wanden bekleed met dit prachtige luxe behang en bijpassende visual.

Nieuwste textiel van Arte

In een particuliere woning in Tilburg plaatsten wij het nieuwste textiel van Arte op de wand.

Particuliere woning Oisterwijk

In een particuliere woning in Oisterwijjk hebben we in opdracht van Cocon interior een prachtig visual geplaatst.

Particuliere woning

In diverse particuliere woningen hebben wij een aantal luxe behangwanden gerealiseerd met een prachtig resultaat.

Particuliere woning Noordwijk

In een particuliere woning in Noordwijk hebben wij Elitis Kurk geplaatst in de woonruimte. Dit behang is gemaakt van echt kurk wat een warme sfeervolle uitstraling geeft en een goede akoestiek.

Particuliere woning Oisterwijk

In opdracht van Cocon Interior in Oisterwijk mochten wij wederom een aantal prachtige wanddessins plaatsen in een particuliere woning.


De Colonel in Maastricht

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Wij verzorgden in het restaurant en meeting center, gelegen in dit gebouw, 40 vierkante meter 3D-behang (elitis vases) met een origineel dessin.

Landgoed de Rosep in Oisterwijk

Bij Landgoed de Rosep in Oisterwijk hebben wij een uniek bamboe behang in de barruimte aangebracht. Het behang bestaat uit hele kleine stukjes echt bamboe wat een bijzondere sfeer geeft.

Van der Valk Heerlen

Bij Van der Valk in Heerlen hebben we een heel bijzonder structuurbehang geplaatst. Het geeft een warme uitstraling en een bijzondere sfeer.

Particuliere woning in Oisterwijk

In opdracht van Cocon Interior hebben wij dit mooie luxe behang in een particuliere woning in Oisterwijk aangebracht in 2 verschillende woonruimten.

Kiehl's store Antwerpen

Bij Kiehl's Pharmacy store in Antwerpen mochten wij in het gehele winkelpand de wanden behangen. Het luxe behang met mooie gedetailleerde prints wordt wereldwijd in al hun winkels toegepast.

Crematorium SBC Zuylen te Breda

Hier hebben we met speciaal gevoel een wolvilt in patroon aangebracht op een wand waar alle ogen op gericht zijn tijdens het laatste afscheid. Het betreft hier een specialistisch en niet alledaags project betreffende dessin en materiaal.

The International Butler Academy Simpelveld

Bij de Butler Academie in Simpelveld mochten wij een aantal hele bijzondere projecten verzorgen. Hier werden op linnen gemaakte olieverfdoeken door ons als luxe muurschilderingen op de wanden bevestigd.

The International Butler Academy Simpelveld

Naast de op maat gemaakte linnen schildersdoeken hebben we ook een aantal ruimtes voorzien van luxe behang van gerenomeerde merken.

Particuliere woning in Saint Tropez

Regelmatig worden wij gevraagd voor projecten in het buitenland. In deze particuliere woning in Saint Tropez verzorgden wij behangwanden in woonkamer, toillet, entree en zolderkamer.

Particuliere woningen

Regelmatig verzorgen wij in opdracht van interieurarchitecten mooie bijzondere luxe behangwanden in particuliere woningen of objecten.

Groot Zieken Gasthuis Den Bosch

In het gehele restaurant hebben we dit mooie luxe behang geplaatst op alle wanden.

Groot Zieken Gasthuis Den Bosch

Ook de zorgappartementen en de rustruimtes zijn door ons voorzien van mooie luxe behang met gedetailleerde prints.

Europarcs Resort: Poort van Amsterdam

In de horecaruimte van Resort Poort van Amsterdam hebben we dit luxe behang met mooie gedetailleerde print boven een tegelwand geplaatst.

Golfcomplex Axel / Zeeland

Deze luxe behangwand met bijzonder dessin bevind zich in het Golfcomplex in Axel / Zeeland.

Basisschool 't Schrijverke Goirle

In de toilettenblokken bij Basisschool 't Schrijverke hebben wij fleurige luxe behangwanden geplaatst. Met per toilettenblok een ander dessin.