In 2020 was alles anders

Voor velen werd 2020 vanaf maart het jaar van verandering.

Het werd ineens door corona een extra druk jaar. Horeca en kantoorpanden kwamen leeg te staan en dat was voor veel bedrijven het moment voor een restyling. Ook was iedereen veel meer thuis en wilden particulieren het ook thuis gezelliger en sfeervoller maken. En zo worden wandbekledingen en behang ineens weer helemaal hot in ieder interieur.

Dat is natuurlijk waar wij gespecialiseerd in zijn.

17 januari 2021


Bijzondere visual op de wand

In opdracht van Cocon Interior hebben wij deze week in een particuliere woning in Haaren weer een aantal prachtige wanden gerealiseerd.

Mooie luxe behangen en 2 bijzondere visuals.

23 februari 2019


Naar de Grote Tuinverbouwing

Vorige week waren wij, op uitnodiging van Suzanne (interieurstyliste), bij de opnames van het televisieprogramma de Grote Tuinverbouwing. Suzanne is verantwoordelijk het onderdeel van het programma wat binnen plaatsvindt en heeft ons verzocht een wandje te behangen met een door haar uitgekozen fotobehang van een urban print.

Volgende week zullen we meer foto's laten zien van het proces. En na de uitzending (16 februari) zal onze eigen reportage van die dag, met het eindresultaat, op de website te vinden zijn.

2 februari 2019


In de media
Artikel in The Art of Living

Bijgaand het volledige artikel uit the art of living over ons.

12 januari 2019


De Colonel in Maastricht
Uniek behang in een bijzonder gebouw

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het ligt direct naast het station van Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties.

Afgelopen week hebben wij in het restaurant en meeting center gelegen in dit gebouw 40 vierkante meter
3D-behang (elitis vases) aangebracht met een origineel dessin.

Een mooie klus met een uniek behang in een bijzonder gebouw.

1 december 2018


Smarius BV gaat door

Naar aanleiding van het overlijden van onze directeur/eigenaar Johan Smarius op 12 december jongstleden willen wij u informeren over de wijzigingen binnen de organisatie.

Vanaf heden zullen wij, Monique Smarius en Roy Smarius, gezamenlijk het bedrijf voortzetten zoals u dat van ons gewend bent. Wij blijven het vertrouwde adres voor behangen en schilderen en garanderen de service en kwaliteit die u van ons al meer dan 30 jaar gewend bent.

Wij zijn geraakt door de enorme warme steunbetuigingen en berichten die we van u als klant, partner en leverancier mochten ontvangen bij het afscheid van Johan. En danken iedereen via deze weg voor het medeleven bij het verlies van onze directeur maar bovenal partner en vader.

30 december 2019


Sfeervolle visual

Bij de restyling van een bovenverdieping in een particuliere woning in Udenhout hebben wij op de slaapkamer deze prachtige visual op de slaapkamer geplaatst. De visual is perfect afgestemd op de nieuwe sfeer en kleuren van de verdieping en brengt een warme en intieme sfeer in de slaapkamer.

Wil je meer inspirerende luxe wandbekledingen zien kijk dan bij projecten onder de knop luxe behang projecten.

22 juli 2019


Nieuwste textiel van Arte

Bij een klant in Tilburg plaatsten wij onlangs het nieuwste textiel behang van Arte.

Een bijzonder product wat zorgt voor een onderscheidend resultaat.

21 februari 2019


Nieuwe website online

Met trots presenteren wij u in dit nieuwsbericht onze nieuwe website die vanaf vandaag online is. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een geheel nieuwe website waar we meer van de activiteiten van ons bedrijf met u zullen delen. En waar u alle foto's van onze bijzondere projecten terug kunt vinden. Wij geven u een kijkje in de keuken van ons bedrijf, onze werkzaamheden en delen foto's van alle mooie projecten die wij voor onze klanten mogen verzorgen.

17 november 2018


Meer dan 'gewoon' behangen

Wij zijn behangers in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat er regelmatig bijzondere projecten op ons pad komen. Zoals dit project bij The International Butler Academy in Simpelveld. Hier hebben wij handgeschilderde olieverf schilderijen die op linnen geschilderd waren direct op de muur behangen. Wij zijn trots op deze mooie klus en presenteren u op onze projectenpagina graag het verbluffende resultaat.

14 november 2018


Inspiratie opdoen

Bent u op zoek naar die persoonlijke wand in uw kantoor of bedrijfspand. Waarmee u de boodschap van uw bedrijf nog beter kunt uitdragen naar uw klanten? Surf eens rond bij ons op de website voor inspiratie en informeer meer naar de mogelijkheden die wij op maat voor u kunnen maken. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina .

14 november 2018

Is het nu een grote ruimte? Spiegels? Nee het is fotobehang!

Wat zo'n fotobehangwand met de ruimte kan doen. Het lijkt een stuk groter en je vraagt je direct af wat nu precies de echte ruimte is. Mooi dat visuele effect van een bijzonder fotobehang.

Deze mochten wij plaatsen bij Enexis in Moerdijk.

19 augustus 2019


Nieuwe fotobehang wanden

Afgelopen weken hebben wij weer een aantal mooie fotobehang wanden geappliceerd bij Way2Web in Utrecht en een particuliere woning in Nijmegen

6 april 2019


Behang in vele soorten & maten

Behangen is een decoratieve manier om een muren te bedekken. Er zijn vele soorten behang tegenwoordig en wij zijn gespecialiseerd in al deze soorten muurbedekkingen. Afgelopen weken hebben wij weer zeer diverse behangsoorten verwerkt bij verschillende soorten projecten van particulieren en bedrijven.
Hier zie je een aantal soorten muurdecoraties die we afgelopen weken verwerkt hebben. Voor meer foto's en inspiratie verwijzen wij u naar onze projectenpagina.

31 maart 2019


Een behangetje op het plafond

In het restaurant van vakantiepark Weerterbergen van de Roompot hebben we afgelopen week het plafond behangen. En wat een fantastisch resultaat is dat geworden!

2 februari 2019


Bijzonder behang
Veel mooi en bijzonder behang

Afgelopen week hebben we weer een aantal mooie en bijzondere behangwanden mogen maken. Beide in particuliere woningen. Kurkbehang van Elitis en 2 mooie dessins in opdracht van Cocon Interieus Oisterwijk.

Wil je meer zien van deze projecten, kijk dan bij luxe behangprojecten via onderstaande knop.

14 december 2018


In de media
Mooi artikel in The Art of Living

Deze week staan we met een pagina groot artikel in het exclusieve woon- en lifestyle magazine The Art of Living.

Lees het magazine nu, met ons artikel op pagina 186, online.

6 december 2018


Mooi compliment van BAM

Mooie vermelding op LinkedIn van de Projectleider van BAM Bouw en Techniek aan alle collega's die mee werkten aan De Colonel in Maastricht.

5 december 2018